Τράπεζες/Πιστωτικές Κάρτες στο OpenCart

Δεκτές πληρωμές μέσω τραπέζης στο OpenCart

Στο OpenCart υπάρχει η δυνατότητα διασύνδεσης των τραπεζών και πληρωμή των πελατών με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα καθώς και με άλλους τρόπους που θα σας αναλύσουμε παρακάτω.

Η πληρωμή μέσω κάποιου συστήματος τράπεζας, πχ της Alpha Bank (ecommerce) είναι η πιο διαδεδομένη. Η τράπεζα χρεώνει κάποιο ποσοστό επί του ποσού της παραγγελίας και όλη η διαδικασία γίνεται μέσω ενός ασφαλούς συστήματος της τράπεζας. Σαν προτεινόμενες τράπεζες για να συνδέσετε το OpenCart eshop σας, ορίζουμε τις: Alpha Bank, την Πειραιώς ή Winbank, την Eurobank. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με τις υπόλοιπες τράπεζες γίνεται η διασύνδεση αλλά αντιμετωπίσαμε μεγάλο πρόβλημα επικοινωνίας μαζί τους καθώς και συμπεριφοράς απέναντι στους πελάτες μας. Εάν έχετε κάποιο documentation και στοιχεία πρόσβασης από άλλη τράπεζα και θέλετε να σας φτιάξουμε την διασύνδεση με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα λάβετε απάντηση άμεσα για το πως μπορούμε να κάνουμε την διασύνδεση και με τι κόστος.

Άλλοι τρόποι πληρωμών στο OpenCart

Προφανώς υπάρχουν και άλλοι τρόποι άμεσων πληρωμών στο OpenCart, όπως οι γνωστές σε όλους Paypal, Stripe, Skrill, 2Checkout κλπ.

Εάν είστε Ελληνική εταιρία και θέλετε κάτι ασφαλές και άμεσα διαθέσιμο, σας προτείνουμε τους 2 πρώτους τρόπους καθώς και το Paypal που σαν extension περιλαμβάνεται μέσα στο OpenCart, από την βασική έκδοση του.

Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα ή θέλετε να σας βοηθήσουμε με οποιαδήποτε τρόπο, επικοινωνήστε μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας ή το σύστημα online αιτημάτων της εταιρίας μας.