Κατασκευή Blog

Με την συγκεκριμένη υπηρεσία μας, σας κατασκευάζουμε δυναμικά blogs για οποιαδήποτε χρήση, με δυνατότητα να μπορείτε να διαχειρίζεστε το περιεχόμενο σας αλλά και επίσης να μπορείτε επεκτείνετε το blog σας σε κανονική εταιρική παρουσίαση ή ότι άλλο επιθυμείτε.

Με την κατασκευή blog προσφέρουμε:

  1. Υπηρεσία προώθησης SEO για ολόκληρη την ιστοσελίδα.
  2. Tips και βοήθειες για το πως να διαχειριστείτε το περιεχόμενο σας.
  3. Φιλοξενία σε ταχύτατους servers, με αυτοματοποιημένα backup καθώς και πίνακα ελέγχου για να τα διαχειρίζεστε τα πάντα.
  4. Ημερήσια backups δωρέαν
  5. Μέσα στο πακέτο φιλοξενίας μας παρέχουμε και δικό σας CDN για το περιεχόμενο σας αλλά και δωρεάν SSL πιστοποιητικό για πάντα.
  6. Διαθέτουμε ομάδα που μπορεί να σχεδιάσει και το δικό σας Theme / Design με βάση τις ανάγκες σας ή κάποια ιδέα που έχετε.

Μην χάσετε τον χρόνο να σας με εταιρείες που δε γνωρίζουν το αντικείμενο. Είμαστε στο χώρο από το 2011 και υποστηρίζουμε πάνω από 1000 ελληνικές ιστοσελίδες πάνω σε blogs, ηλεκτρονικά καταστήματα, εταιρικές παρουσιάσεις και custom εφαρμογές.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή δημιουργήστε αίτημα στο τμήμα υποστήριξης της ομάδας μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.