Συνεργασία για πώληση των προϊόντων σας στο εξωτερικό

Εάν είστε ιδιοκτήτης ηλεκτρονικού καταστήματος στην Ελλάδα ή / και Κύπρο, σας προσφέρουμε την δυνατότητα συνεργασίας με την εταιρία μας για προώθηση και πώληση των προϊόντων σας στο εξωτερικό (Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία και άλλες χώρες)

Πως λειτουργεί

Θα πρέπει να έχετε ήδη μια ιστοσελίδα που να κάνει πωλήσεις προς Ελλάδα ή / και Κύπρο και θα πρέπει να έχετε ήδη κάποια “συμφωνία” με εταιρία μεταφορών courier που να εξυπηρετεί τουλάχιστον το Ηνωμένο Βασίλειο (Αγγλία).

Η εταιρία μας θα δημιουργήσει μια νέα ιστοσελίδα, με μοναδικό design που δε θα μοιάζει με το δικό σας και διαφορετική επωνυμία.
Θα κάνουμε συχνό (αυτόματο) συγχρονισμό με τα προϊόντα που θα θέλετε να προωθήσετε στις χώρες που εξυπηρετούμε.

Εσείς αναλαμβάνετε την αποστολή των προϊόντων αμέσως μετά την παραλαβή της παραγγελίας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 

Κόστος

Ζητάμε ένα ποσοστό ανά παραγγελία στο καθαρό ποσό (χωρίς ΦΠΑ, χωρίς μεταφορικά). Το ποσοστό αυτό ξεκινάει από 10%.

Δεν πληρώνετε:

 1. φιλοξενία
 2. SSL
 3. domain names
 4. διαφήμιση
 5. υποστήριξη για την ιστοσελίδα που διαφημίζονται τα προϊόντα σας

 

Πληρωμές

Οι πληρωμές των πελατών μας γίνονται όλες στην δική μας ιστοσελίδα και σας μεταφέρουμε τα χρήματα στο δικό σας λογαριασμό (συνήθως Paypal) ανά 2 εβδομάδες ή άλλη ημερομηνία εάν υπάρχει διαφορετικό συμφωνητικό.

 

Επιστροφές

Οι επιστροφές λειτουργούν με βάση τους κανόνες κάθε συνεργασίας / συμβολαίου. Λόγω Ευρωπαικής Ένωσης όμως ακολουθούμε το πρότυπο των 14ημερών ή επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση μεγάλης αργοπορίας στην αποστολή. Σε αυτή τη περίπτωση το κόστος της παραγγελίας, πιστώνεται ως υπόλοιπο για μελλοντικές μας αγορές. Δεν επιστρέφονται χρήματα.

 

Ισχύουν οι όροι

Για την παραπάνω υπηρεσία ισχύουν κάποιοι όροι οι οποίοι παρέχονται σε πλήρη μορφή κατά την υπογραφή συμβολαίου με την εταιρία μας. Κάποιοι σημαντικοί όροι είναι οι παρακάτω:

 1. Ο πάροχος προϊόντων (εσείς) οφείλει να ανανεώνει την αποθήκη και τις τιμές των προϊόντων του, άμεσα με κάθε μεταβολή τους.
 2. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση μη στοκ ή λανθασμένης τιμής κατά την πώληση.
 3. Τα προϊόντα θα πρέπει να έχουν τις ίδιες τιμές με το κατάστημα λιανικής του παρόχου και θα γίνονται συχνοί αυτοματοποιημένοι έλεγχοι.
 4. Σε περίπτωση προβλήματος με τιμές / διαθεσιμότητες, το κατάστημα σας μπορεί να απενεργοποιηθεί από την πλατφόρμα μας, χωρίς καμία ενημέρωση ή και να γίνει μόνιμη διαγραφή του.
 5. Ο πάροχος δεν έχει καμία πρόσβαση στα δεδομένα που παρουσιάζουμε στην πλατφόρμα μας, παρά μόνο σε οθόνες στατιστικών για προβολές και πωλήσεις των προϊόντων του.
 6. Υπάρχει μια δοκιμαστική περίοδος 60 ημερών από την ημερομηνία υπογραφής για την χρήση της υπηρεσίας μας.
 7. Η εταιρία μας Custom Services Limited διατηρεί τα δικαιώματα της πλατφόρμας καθώς και οποιαδήποτε περιεχομένου συμπεριλαμβάνονται σε αυτή.

 

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και το πως θα ξεκινήσετε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα σας ζητηθεί σίγουρα url της ιστοσελίδας, δειγμα των προϊόντων που θέλετε να προωθήσετε, το ποσοστό που θα θέλατε ειδανικά να προσφέρετε καθώς και γραπτή συμφωνία με το κόστος αποστολής που θα παρέχετε.