Σύνδεση OpenCart με εμπορικό ERP

Διασύνδεση εμπορικού ERP με το OpenCart

Θέλετε να συνδέσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα OpenCart με κάποιο εμπορικό ERP; Έχουμε την λύση άμεσα και εύκολα χωρίς υπέρογκα κόστη.

Dolibarr

Αναλαμβάνουμε να συνδέσουμε το OpenCart κατάστημα σας με το Dolibarr ERP και να συνδέσουμε τα προϊόντα, τους πελάτες και τις παραγγελίες.

Odoo

Αναλαμβάνουμε να συνδέσουμε το OpenCart κατάστημα σας με το Odoo και να συνδέσουμε τα προϊόντα, τους πελάτες και τις παραγγελίες.

Και για το Dolibarr και για το Odoo η γέφυρα διασύνδεσης κοστίζει εφάπαξ: 300 ευρώ η κάθε μία. Δεν περιλαμβάνεται κάποια φιλοξενία ή μελλοντική υποστήριξη πέρα από την 1η διασύνδεση. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και δείτε όλες τις διασυνδέσεις ERP που έχουμε για εσάς.

Σε συνεργασία με την SBZ Systems προσφέρουμε άμεση και αμφίδρομη επικοινωνία OpenCart <-> ERP για συγχρονισμό, πελατών, προμηθευτών, προϊόντων, κατηγοριών, παραγγελιών κ.α.

Υποστηρίζονται όλες οι εκδόσεις OpenCart

Κόστος από: 500 € εφάπαξ αγορά (συμπεριλαμβάνεται το ERP και 1 άδεια χρήσης)
Τα κόστη είναι 100% ανεξάρτητα από τα πόσα προϊόντα, κατηγορίες και παραγγελίες έχετε.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το ERP που σας προτείνουμε.

Άλλο εμπορικό ERP

Εάν έχετε ήδη κάποιο εμπορικό πρόγραμμα εγκατεστημένο και δεν θέλετε να αλλάξετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να συζητήσουμε πως μπορούμε να φτιάξουμε την γέφυρα διασύνδεσης με την εγκατάσταση OpenCart που διαθέτετε.
Έχουμε ήδη καταγράψει κάποια πράγματα γραπτώς στο opencart wiki μας. Δείτε εδώ: OpenCart και ERP.
Είμαστε εδώ για εσάς. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες.