Όπως είχαμε ανακοινώσει πριν κάποιους μήνες, έφτασε η νέα έκδοση του oc-multistore με νέες προσθήκες και λειτουργίες με βάση τις ανάγκες σας.
Τι είναι το oc-multistore;
Το προϊόν αυτό είναι μια δημιουργία της εταιρίας μας , βασισμένη πάνω στο κανονικό OpenCart, στο οποίο προστίθονται κάποιες αλλαγές μας οι οποίες δημιουργούν ένα σωστό περιβάλλον για multistore (πολλαπλά καταστήματα).
Τι “σπεσιαλ” αλλαγές περιλαμβάνει;
Γενικά όπως θα γνωρίζετε το multistore είναι αρκετά limited με βάση τις πραγματικές ανάγκες των ιδιοκτητών πολλαπλών καταστημάτων. Η δική μας έκδοση περιλαμβάνει πολλές έξτρα αλλαγές και προσθήκες εκ των οποίων κάποιες πιο σημαντικές είναι οι παρακάτω:
- Δυνατότητα τιμής προϊόντος ανά κατάστημα
- Δυνατότητα αποθήκης προϊόντος ανά κατάστημα
- Δυνατότητα ενεργοποίησης και απενεργοποίησης καταστήματος δυναμικά και όχι χειροκίνητα
- Δυνατότητα πληρωμών με ελληνικές τράπεζες σε πολλαπλά καταστήματα με διαφορετικές ρυθμίσεις ανά κατάστημα
- Δυνατότητα διαφορετικών τρόπων αποστολής ανά κατάστημα
- Ένα διαχειριστικό με πολλαπλούς χρήστες ανά κατάστημα
- Συγχρονισμό ERP (πχ SoftOne, Singular κλπ) ανά κατάστημα ή με όλα τα καταστήματα
- Δυνατότητα μεταφοράς χρήστη σε άλλο B2B ή B2C κατάστημα ανάλογα με τον λογαριασμό του
Πως μπορώ να αποκτήσω αυτή την έκδοση;
Προς το παρόν το προϊόν μας, παρέχεται μόνο για πελάτες της εταιρίας μας και που φιλιξενούνται από εμάς.
Ποιο είναι το κόστος για την εφαρμογή αυτή;
Υπάρχουν 3 εκδόσεις που παρέχουμε. Η Standard, η Professional και η Enterprise. Και οι 3 εκδόσεις για να λειτουργήσουν πρέπει να φιλοξενηθούν από εμάς και δεν υπάρχει δυνατότητα λειτουργίας σε άλλους servers εκτός της εταιρίας μας.
Η έκδοση Standard που περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω ξεκινάει από 3500 ευρώ για την εφαρμογή + εγκατάσταση, και από 250 ευρώ τον μήνα για την φιλοξενία σε managed servers από την ομάδα μας. Περιλαμβάνει έως και 5 καταστήματα, καθώς και έως 100.000 προϊόντα (απεριόριστο όγκο πελατών / επισκεπτών). Για τις άλλες 2 εκδόσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για παραπάνω πληροφορίες.
