Η ομάδα του OpenCart Greece

Ποιοι είμαστε

E

ίμαστε μια ομάδα με όρεξη για δουλειά και δημιουργία.

Δημιουργήσαμε το OpenCart Greece με απώτερο σκοπό να βοηθήσουμε όλους τους ιδιοκτήτες ηλεκτρονικών καταστημάτων OpenCart καθώς και τους προγραμματιστές τους να έχουν όσο γίνεται περισσότερη πληροφόρηση καθώς και υποστήριξη σε οτιδήποτε χρειαστούν γύρω από το ηλεκτρονικό τους κατάστημα και όχι μόνο.
Ως επίσημοι αντιπρόσωποι του OpenCart για την Ελλάδα, πιστεύουμε ότι μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας, άμεσα και αποτελεσματικά.

Σας ευχαριστούμε.

Ονειρεύεστε ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα που θα απογειώσει την επιχείρηση σας;

Το OpenCart είναι η λύση και βρίσκεστε στο κατάλληλο σημείο. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε σε οτιδήποτε χρειαστείτε.

shadow

Γιατί εμάς και το OpenCart;

1. Γίατι σας παρέχουμε ό,τι ακριβώς ονειρεύεστε

Έχουμε την τεχνογνωσία αλλά και την κατάλληλη ομάδα και μπορούμε να σας υποσχεθούμε με αποδείξεις ότι θα κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση αποτυχίας στην βελτίωση ή τη δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος που επιθυμείτε.

2. Δυνατότητες χωρίς όρια

Η πλατφόρμα OpenCart παρέχει τη δυνατότητα extensions. Μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιαδήποτε λειτουργία ζητηθεί σε μορφή extension που μπορείτε ανά πάσα στιγμή να απενεργοποιήσετε ή να αλλάξετε. Έτσι διευκολύνουμε την δυνατότητα αναβάθμισης της πλατφόρμας σε νέες εκδόσεις καθώς και της σωστής υποστήριξης της.

3. Μόνο νέες τεχνολογίες

Λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις νέες τεχνολογίες και βελτιώσεις, παρέχουμε ιστοσελίδες που λειτουργούν σε κινητές συσκευές, tablet, laptop και desktop.
Όλες οι ιστοσελίδες περιέχουν όλους τους βασικούς κανόνες WhiteHat SEO για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων σας στο Google καθώς και τη βελτίωση του user experiense.

4. Γιατί είμαστε οι καλύτεροι

Με πάνω από 800 υλοποιήσεις ηλεκτρονικών καταστημάτων σε OpenCart μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι είμαστε η λύση πάνω σε οτιδήποτε αφορά το OpenCart.
Πληρωμές με τράπεζες, Αυτοματοποιήσεις αποστολών και λειτουργιών, API, Γρήγορη Φιλοξενία ιστοσελίδας, εισαγωγή xml προμηθευτών, ιδέες που δε μπορούν να υλοποιήσουν οι ανταγωνιστές μας, σωστό SEO και πολλά άλλα.
Όλα περιλαμβάνονται σε κάθε μας συνεργασία.

Τεχνολογίες

PHP / 100%
MySQL/MsSQL/Oracle / 100%
CSS / 100%
Javascript/JQuery / 100%
Custom Development / 100%